Forbes повертається в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forbes повертається в Україну

Фондовий ринок
969
Стало відомо, що видання Forbes до кінця 2019 року повернеться в Україну.
Його видавцем виступить словацька компанія Barecz & Conrad Media. Вона вже володіє іншими франшизами Forbes: в Словаччині, Чехії, Австрії та Угорщині. Україна стане п’ятим ринком для видавництва, – повідомляє AIN.UA.
Право на випуск “Forbes Україна” засновник компанії UMH Борис Ложкін отримав в 2009 році, а в березні 2011-го вийшов перший номер. Як описувало видання Forbes історію Ложкіна, вперше план купівлі глянцю з’явився ще в 2002-му, але реальні переговори почалися тільки в 2008 році.
Останній номер “Forbes Україна” вийшов в 2017-му році, після цього ще деякий час працював сайт. Відомо, що причиною зупинки роботи “Forbes Україна” стали фінансові проблеми у видавця – UMH.
Ліцензія у “Forbes Україна” закінчилася влітку 2018 року. За кілька місяців до цього американці почали шукати нових видавців.
Наразі у «Forbes Україна» вже є головний редактор, на його пошук пішло кілька місяців. Це відомий медіаменеджер, його ім’я поки не називають. Зараз йде підбір команди. На підготовку до запуску може піти до півроку.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас