Logitech представила перший в світі стилус для роботи у віртуальній реальності (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Logitech представила перший в світі стилус для роботи у віртуальній реальності (відео)

Технології&Авто
273
Напередодні виставки Augmented World Expo компанія Logitech представила стилус VR Ink Pilot Edition.
Пристрій дозволяє працювати з об’єктами на площині і в тривимірному просторі. Для роботи з ним користувачe знадобиться гарнітура віртуальної реальності, яка підтримує технологію Steam VR.
Стилус обладнаний кількома кнопками, чутливим до натиску наконечником, а також міні-тачпадом. За твердженням виробника, повного заряду акумулятора вистачить на 2,5 години роботи пристрою, після чого його необхідно буде зарядити через порт Micro-USB. Вага стилуса становить 68 грамів.
На думку розробників VR Ink Pilot Edition, пристрій полегшить роботу людей творчих професій: дизайнерів, інженерів і архітекторів, давши новий інструмент для зображення їхніх ідей.
За словами директора студії Sector 5 Digital Джеффа Майснерf, його компанія вже активно використовує VR-технології при розробці продуктів, серед яких, наприклад, літаючі транспортні засоби міст майбутнього компанії Bell.
У Logitech кажуть, що планують виготовити обмеженe кількість стилусів для продажу і дослідження варіантів їх використання з вибраними партнерами. Можливість зробити попереднє замовлення з’явиться в найближчі місяці, а поява продукту очікується до кінця року.
За матеріалами:
Технот
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас