Ferrari показала свій перший гібрид, що підзаряджається (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ferrari показала свій перший гібрид, що підзаряджається (фото)

Технології&Авто
547
Компанія Ferrari розсекретила перший в історії марки гібрид, який заряджається від зовнішніх джерел енергії. Він називається SF90 Stradale.
Повнопривідний гіперкар SF90 Stradale з 1000-сильним бензоелектричних силовим агрегатом став найпотужнішою серійною моделлю Ferrari, пише Motor1.
Присвячена 90-річчю від дня народження Scuderia Ferrari дводверка SF90 Stradale оснащена найпотужнішим в історії італійської марки наддувним двигуном V8 з віддачею 780 сил. Решту 220 к.с. гібридної установки видають три електромотори. Той, що розміщений в задній частині автомобіля, називається MGUK (Motor Generator Unit Kinetic). Він запозичений італійцями у Формули 1 і розташовується між бензиновим V8, а також новою восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням. Два інші розміщені на передній частині.
Таким чином, SF90 Stradale є ще й першим суперкаром Ferrari з повним приводом. Це дозволяє йому краще реалізовувати потужність, а також демонструвати приголомшливу розгінну динаміку: до 100 км/год купе прискорюється за 2,5 с, а до 200 км/год – за 6,7 с. Максимальна швидкість гіперкара становить 340 км/год.
Обертаючи колеса з різною швидкістю при проїзді машиною поворотів, два електромотори на передній осі дозволяють управляти вектором тяги. Італійці називають це RAC-e (Regolatore Assetto Curva Elettrico).
У цій моделі компанія використовувала технологію безключового доступу. Поступово це рішення впровадять на всі Ferrari.
Ferrari показала свій перший гібрид, що підзаряджається (фото)
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас