Одеська залізниця підвищує вартість проїзду для пасажирів з 1 червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одеська залізниця підвищує вартість проїзду для пасажирів з 1 червня

Особисті фінанси
482
З 1 червня 2019 року підвищується вартість проїзду пасажирів у поїздах приміського сполучення по території Одеської об’єднаної дирекції залізничних перевезень на ділянках Одеса-Вапнярка, Одеса-Балта, Одеса – Білгород-Дністровський, Одеса-Березівка, Подільськ-Любашівка, Рені-Етулія та ін.
Про це повідомляє прес-служба УЗ.
Тарифи будуть збільшені відносно нинішніх в середньому на 15,2%. Після підвищення тарифів, повна вартість квитка в приміському сполученні на території залізничних перевезень встановлена ​​від 11 гривень на перших 5 км до 50 гривень на 320 км.
Проїзд для дітей у віці від 6 до 14 років, як і раніше, складе 75% від вартості проїзду повного квитка для дорослого пасажира. Студенти традиційно будуть користуватися 50% пільгою відповідно до чинного законодавства.
Основною причиною перегляду тарифів стало систематичне зростання цін на енергоносії, подорожчання матеріалів. Високий рівень збитковості приміських перевезень не дозволяє залізничникам в повному обсязі виконувати оновлення рухомого складу, підвищувати комфортність і якість обслуговування пасажирів. Також на збитковість приміського сполучення впливає складна ситуація з компенсацією плати за проїзд пільгових категорій громадян залізничному транспорту від місцевих органів влади.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас