В аеропорту Бориспіль не відкидають підвищення ціни на стоянку автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В аеропорту Бориспіль не відкидають підвищення ціни на стоянку автомобілів

Фондовий ринок
856
Керівництво аеропорту Боріcполь не відкидає можливості підвищення ціни на стоянку на новому багаторівневому паркінгу навпроти терміналу D, який був відкритий 23 травня.
«Виходячи з того, який тариф закладено, думаю, що паркінг буде окупатися дуже довго. Мабуть, ціни доведеться піднімати, тому що євро за місце за одну годину це не зовсім те, що дозволяє окупити такі інвестиції», – повідомив журналістам гендиректор аеропорту Бориспіль Павло Рябікін.
За його словами, завершення першої черги багаторівневого паркінгу обійшлося підприємству в суму близько 600 млн грн. Бюджет завершення будівництва другої черги він оцінив в 500-600 млн грн.
Заступник гендиректора аеропорту Бориспіль з економіки та фінансів Кирило Звонарьов уточнив, що за зробленими розрахунками термін окупності першої черги паркінгу складе 10-12 років.
На це Павло Рябікін відповів, що «хотілося б вкластися в 8-10 років».
Будівництво багаторівневого паркінгу в аеропорту Бориспіль почалося в 2011 році. Перша черга проекту розрахована на розміщення 1 019 автомобілів на чотирьох поверхах. Вартість стоянки становить 30 грн на годину. Для довгострокового розміщення діє тариф 300 грн на добу, проте він застосовується тільки при розміщенні автомобілів на першому і другому поверхах. Безкоштовний час перебування становить 10 хвилин.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас