Влада Харкова вітає Індустріалбанк на день банкіра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Харкова вітає Індустріалбанк на день банкіра

Особисті фінанси
22
Урочистості з нагоди Дня банківського працівника України відбулися 20 травня по всій Україні. В Харкові до привітань залучилися як обласна державна адміністрація, так і міська влада. Серед банкірів було визначено та нагороджено дипломами працівників регіонального відділення Індустріалбанку в місті Харків – начальника відділення Вікторію Гайдабуру та заступника начальника відділення – Максима Лопатіна.
Розпочинаючи захід у ХОДА, перший заступник голови ХОДА Марк Беккер передав банкірам регіону вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята від голови ХОДА Юлії Світличної. За словами першого заступника голови ХОДА, банківська система представлена у Харківській області 47-ма банками з майже 620-ма відділеннями, в яких працює понад 10 тис професіоналів. У ході урочистого прийому кращих банківських працівників регіону Максим Лопатін, заступник начальника регіонального відділення Індустріалбанку у місті Харків, був відзначений почесною нагородою Харківської обласної державної адміністрації.
Прийом з нагоди Дня банківських працівників відбувся того ж дня і в Харківській міській раді. У заході взяли участь заступник Харківського міського голови – директор Департаменту економіки та комунального майна Михайло Фатєєв, президент Харківського банківського союзу Олена Жукова, керівники і працівники банківських установ, які здійснюють свою діяльність в місті Харкова. Почесною грамотою за підписом Харківського міського голови Кернеса Г.А. була нагороджена Вікторія Гайдабура, начальник регіонального відділення Індустріалбанку. Віце-мер привітав усіх присутніх з професійним святом.
Влада Харкова вітає Індустріалбанк на день банкіра
Влада Харкова вітає Індустріалбанк на день банкіра
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас