Нацполіція підготувала проект стратегії розвитку до 2023 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацполіція підготувала проект стратегії розвитку до 2023 року

Казна та Політика
361
За участю Консультативної місії Європейського Союзу, канадських і американських партнерів в Нацполіціъ України розробили проект стратегії відомства до 2023 р., повідомив голова поліції Сергій Князєв.
«Його метою є розвиток і вдосконалення роботи органів та підрозділів поліції України. Тому з Консультативною місією Європейського Союзу, посольством США і канадськими колегами розроблено проект стратегії і розвитку Нацполіції України на період до 2023 року», – цитує Князєва прес-служба Нацполіції України в п’ятницю.
Зокрема, в рамках проекту стратегії пріоритетними напрямками діяльності визначені вдосконалення роботи у сфері забезпечення громадської безпеки, протидія злочинності, дотримання і забезпечення захисту прав людини. Крім того, проект стратегії передбачає якісне та доступне надання поліцейських послуг, прозорість і нову форму підзвітності поліції перед суспільством.
«Ми вже почали реалізовувати низку проектів. На сьогодні ці проекти пройшли громадське обговорення. Зараз тривають визначені законодавством процедури з її затвердженням», – повідомив голова Нацполіції.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас