Fujifilm випустила фотоапарат на 120 Мп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fujifilm випустила фотоапарат на 120 Мп

Фондовий ринок
627
Розвиток повноцінних фотоапаратів привертає менше уваги, ніж прогрес камер в смартфонах, однак це не означає, що з ними нічого революційного не відбувається. Fujifilm розробила камеру з матрицею розмірами 43,8х32,9 міліметрів, що в 1,7 разу більше, ніж повноформатний сенсор еквівалентного 35-міліметровому кадру розміру.
На такій площі вдалося розмістити майже 102 мільйони світлочутливих елементів, 3,76 з яких відповідають за фазовий автофокус.
Завдяки великому розміру сенсора, навіть незважаючи на велику його роздільну здатність, забезпечується низька гучність і висока світлочутливість. Допомагають в цьому дві технології – структура матриці зі зворотним підсвічуванням і п’ятиосьова стабілізація IBIS. Укупі з новим процесором X-Processor 4, це дозволяє розраховувати на характерну для камер Fujifilm хорошу передачу кольору, різкість і високу якість знімків.
Вперше для бездзеркальних камер з повноформатними і великими за розміром матрицями, GFX100 підтримує зйомку відео з роздільною здатністю 4k з частотою 30 кадрів на секунду і прогресивною розгорткою. Є можливість знімати в кінематографічному форматі 17:9, в цьому випадку задіюється область сенсора діагоналлю 49,56 мм – більше, ніж у більшості професійних кінокамер, як заявляє виробник.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас