Кабмін забезпечив переселенців - учасників ООС житлом на 40 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін забезпечив переселенців - учасників ООС житлом на 40 млн грн

Казна та Політика
291
У Міністерстві у справах ветеранів повідомили про те, що Кабмін спрямував майже 40 млн гривень на житло внутрішньо переміщених осіб з числа учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни, які брали участь в антитерористичній операції / операції Об’єднаних сил.
“Уряд затвердив порядок та обсяги спрямування нерозподіленого залишку коштів, джерелом формування яких у 2017 році були надходження конфіскованих коштів та коштів, отриманих від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного і пов’язаного з корупцією правопорушення”, – йдеться в повідомленні.
З усієї суми, Міністерству внутрішніх справ спрямовуються 30 млн гривень на реконструкцію гуртожитку під житло для поліцейських, який розташований в Сєверодонецьку Луганської області, а Міністерству соціальної політики – 9,8 млн гривень для реалізації програми субвенції місцевим бюджетам.
Раніше повідомлялося, що сім’ям АТОвців не виділять ділянки в Києві – замість землі хочуть видати гроші. Пропозицію пояснюють відсутністю вільних ділянок у місті.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас