Chevrolet за допомогою спеціальної функції буде навчати водіїв (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Chevrolet за допомогою спеціальної функції буде навчати водіїв (відео)

Технології&Авто
193
Деякі моделі Chevrolet влітку поточного року вже в базовій комплектації отримають функцію Buckle to Drive, яка нагадає водієві про необхідність пристебнутися.
Автомобілі, оснащені функцією Buckle to Drive, протягом 20 секунд не зможуть зрушити з місця, нагадуючи водієві і передньому пасажирові про необхідність пристебнутися ременями безпеки. При цьому на приладовій панелі з’являється попередження і звучить спеціальний сигнал. Звісно, це станеться тільки в тому випадку, якщо ця функція активована і якщо ремені безпеки не пристебнуті.
Функція вбудована в режим Teen Driver, який призначений стежити за безпекою молодих водіїв. Так, наприклад, батьки за допомогою цієї системи можуть обмежити максимальну швидкість поїздки (в межах 85 миль на годину) і максимальну гучність колонок. Також система вимикає радіо, якщо водій і передній пасажир забули скористатися ременями безпеки.
Батьки молодих водіїв можуть побачити, як їхні чада їздили на машині (з якою швидкістю, які спрацьовували системи безпеки, скільки кілометрів проїхала дитина, і т.д.).
Загалом, це дуже корисна система, яка допомагає контролювати молодих водіїв, які, як відомо, не завжди дбають про свою безпеку. За офіційними даними, молоді водії найчастіше забувають про ремені безпеки в порівнянні з водіями інших вікових груп.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас