"Місія продовжує роботу": Рева анонсував зустріч з експертами МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Місія продовжує роботу": Рева анонсував зустріч з експертами МВФ

Казна та Політика
4285
Міністр соціальної політики України Андрій Рева проведе зустріч з представниками місії Міжнародного валютного фонду (МВФ) в понеділок, 27 травня.
“Особисто я зустрічаюся з місією МВФ у понеділок о 9.30 в приміщенні Мінсоцполітики. Так що місія продовжує роботу”, – повідомив він.
Нагадаємо, місія Фонду розпочала роботу в Україні 21 травня. У той самий день прем’єр-міністр Володимир Гройсман і міністр фінансів Оксана Маркарова зустрілися з представниками місії.
ЗМІ повідомили, що місія Фонду достроково припиняє роботу в Україні. При цьому в представництві МВФ відразу відзначили, що “ревізори” продовжують роботу в Києві. Однак не стали уточнювати, чи планується перегляд програми, за підсумками якого Україна може отримати наступний транш.
Пізніше міністр Кабінету Міністрів Олександр Саєнко попередив, що розпуск Верховної Ради може вплинути на співпрацю України і МВФ.
У свою чергу прес-служба Президента Володимира Зеленського повідомила, що представники місії продовжують проводити зустрічі з чиновниками, а на наступному тижні відбудеться їх зустріч з главою держави.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас