LG проектує багатосекційний дисплей для автомобілів майбутнього — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG проектує багатосекційний дисплей для автомобілів майбутнього

Фондовий ринок
382
Управління США з патентів і торгових марок (USPTO) видало південнокорейській компанії LG Electronics патент на «Дисплейну панель для автомобіля» (Display panel for car).
Як можна бачити на ілюстраціях, які супроводжують документ, мова йде про багатосекційний екран, який буде встановлюватися у фронтальній частині машини.
У запропонованій конфігурації панель містить три дисплеї. Один з них розташується на місці традиційного приладового щитка, ще один – в центральній частині, а третій – перед пасажиром на передньому сидінні.
Патент відноситься до категорії дизайнерських, тому про технічні характеристики розробки нічого не повідомляється. Але можна бачити, що всі три екрани в складі панелі мають витягнуту форму.
Виріб розрахований перш за все на підключені автомобілі. На дисплеї будуть виводитися як дані про роботу бортових систем, так і мультимедійні матеріали. Очевидно, що буде реалізована підтримка сенсорного управління.

Втім, поки розробка носить «паперовий» характер. Про те, чи збирається LG Electronics виводити запропоноване рішення на комерційний ринок, нічого не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас