Avon буде продано бразильському виробнику косметики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Avon буде продано бразильському виробнику косметики

Фондовий ринок
1619
Американський виробник косметики Avon Products, Inc., що працює на ринку прямих продажів, буде проданий бразильській компанії Natura Cosmeticos SA, пише The Wall Street Journal з посиланням на поінформовані джерела.
За словами одного з джерел, ради директорів обох компаній схвалили угоду після кількох місяців переговорів.
Офіційно про угоду може бути оголошено вже в середу.
Акції Avon злетіли в ціні на 25% в ході попередніх торгів у Нью-Йорку в середу. За підсумками попередньої сесії їх вартість склала $3,2, що відповідає капіталізації компанії на рівні $1,4 млрд.
Угода покладе край незалежності Avon, яка стала іконою маркетингу в 20 столітті, дозволивши зайнятися бізнесом величезній кількості домогосподарок, пише WSJ. Компанія, однак, стала жертвою зміни споживчих смаків і купівельних звичок, зокрема, підвищеного інтересу до онлайн-продажу.
Видання повідомляло у вересні цього року, що Natura Cosmeticos і нзка інших потенційних покупців проявили інтерес до придбання Avon. У березні повідомлялося, що керівництво Avon вело переговори з Natura, обговорюючи, зокрема, можливість купівлі бразильською компанією північноамериканського бізнесу Avon, що є самостійною приватною компанією, крім основних міжнародних операцій.
Однак у квітні південнокорейська LG Household & Health Care Ltd. домовилася про купівлю північноамериканського бізнесу Avon, контрольованого фондом прямих інвестицій Cerberus Capital Management LP, за $ 125 млн. Cerberus також володіє великою часткою в міжнародному бізнесі Avon, який готується купити Natura.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас