DCH I&RE Ярославського "розморозила" проект бізнес-центру класу "А" на Подолі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

DCH I&RE Ярославського "розморозила" проект бізнес-центру класу "А" на Подолі

Фондовий ринок
769
Компанія DCH Infrastructure and Real Estate (DCH I & RE), що входить до групи компаній DCH бізнесмена Олександра Ярославського, розробляє новий проект бізнес-центру класу “А” з підземним паркінгом на території колишнього заводу “Керамперліт” по вул.Межигірська, 85 в Подільському районі Києва.
“Ми плануємо девелопмент бізнес-центру з підземним паркінгом на ділянці площею близько 1 га на вул.Межигірська, на Подолі. Загальна площа бізнес-центру складе 40 тис. кв. м, орендна – близько 30 тис. кв. м. Ми перебуваємо на стадії “П”. Хотілося б до кінця цього року – початку наступного отримати дозвіл на будівництво”, – повідомив генеральний директор DCH I & RE Данило Владов в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”.
За його словами, інвестиції в проект за попередніми підрахунками можуть скласти близько $50 млн. Об’єкт буде реалізований в кілька етапів.
“Позитивна динаміка відновлення офісного сегмента, активізація попиту і порівняно низькі конкурентні загрози на локальному субринку Поділ створюють сприятливі передумови для девелопменту нашого офісного комплексу. У нас хороша фасадна локація, бізнес-центр буде фазований і вийде на ринок двома-трьома етапами. Загалом, ми віримо в цей проект. Над ним працює відомий і дуже шанований нами харківський архітектор Олег Дроздов”, – розповів Владов.
На його думку, активізація ринку офісної нерухомості пов’язана з рекордним зниженням вакантності і дефіцитом офісних приміщень.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас