Huawei в Лондоні представила свій новий флагманський смартфон Honor 20 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei в Лондоні представила свій новий флагманський смартфон Honor 20

Фондовий ринок
523
Китайська компанія Huawei представила свій флагманський смартфон Honor 20. Це відбувається на тлі скандалу: влада США фактично ввела проти компанії санкції. Крім того, Google обмежила можливості щодо оновлення Android і доступу до деяких додатків.
Презентація гаджета пройшла в Лондоні. Реєстрація на захід була закрита за кілька тижнів до самої презентації. Всі місця в залі були зайняті (їх було кілька сотень), пише «Російська служба Бі-бі-сі». Нові телефони представляв президент Honor Джордж Чжао, який пояснював на тлі екрана з усміхненими дівчатами, що Honor – це бренд для молодих. Молодь китайський бренд вирішив приваблювати ціною.
Найдешевший смартфон Honor 20 Lite буде коштувати 299 євро, а найдорожчий Honor 20 Pro – 599 євро. Чжао розпочав презентацію із зовнішнього вигляду телефону: його задня панель складається з декількох покриттів, включаючи скло, що, за словами Чжао, дозволяє незвичайним чином заломлювати світло. Чжао також зосередився на описі квітів задньої кришки, наприклад, серед нових моделей є комбінація чорного і фіолетового кольорів, а також перламутровий телефон. У камери пристрою чотири об’єктиви, а також є спеціальна система для зйомки в темряві.
В останні приблизно 15 хвилин презентації Чжоу розповів про швидку зарядку і великий акумулятор телефону, підвищення продуктивності телефону і навіть про систему, яка дозволяє менше втомлюватися від прослуховування музики в навушниках.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас