ЄБРР може виділити ще EUR250 млн на оновлення міського транспорту України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР може виділити ще EUR250 млн на оновлення міського транспорту України

Казна та Політика
127
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) може надати фінансування в розмірі EUR250 млн на реалізацію другого проекту з оновлення інфраструктури громадського транспорту українських міст.
Згідно з повідомленням, рішення про виділення фінансування рада директорів ЄБРР має намір ухвалити 24 липня поточного року.
ЄБРР буде підписувати кредитні угоди з відповідними комунальними транспортними компаніями, а також угоди про гарантії і підтримки проектів з містами. Кожен кредит буде гарантований муніципалітетом”, – йдеться в повідомленні.
Інвестиції в основному будуть надаватися на оновлення транспорту (придбання нових тролейбусів, автобусів, трамваїв і вагонів метро) і модернізацію інфраструктури громадського транспорту, включаючи автоматичний збір плати за проїзд, автоматичне визначення місцезнаходження транспортних засобів та руху транспорту.
Як повідомлялося, ЄБРР в жовтні 2015 року схвалив виділення EUR100 млн кільком українським містам для поліпшення інфраструктури громадського транспорту з фокусуванням на реновації та підвищенні ефективності транспорту, а першим таким проектом став кредит для Одеси на EUR8 млн, другим – Кременчук.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас