ПриватБанк запровадив сервіс, який дозволяє змінювати зображення платіжної картки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк запровадив сервіс, який дозволяє змінювати зображення платіжної картки

Фінтех і Картки
4230
ПриватБанк і Mastercard вперше в банківській практиці запровадили сервіс, який дозволяє змінювати зображення платіжної картки, доданої в безконтактні цифрові гаманці, на тематичні оригінальні дизайни.
Тепер користувачі сервісу отримали можливість підбирати оригінальну обкладинку картки прямо в додатку Privat24. Уже сьогодні клієнтам банку доступні віртуальні дизайни карток з героями фільму «Люди Ікс: Темний Фенікс» (X-Men: Dark Phoenix).
Як скористатися?
  • Скористатися новим функціоналом можуть власники карток Mastercard від ПриватБанку, доданих в Apple Pay або Google Pay.
  • Для цього потрібно переконатися, що додаток Privat24 на смартфоні оновлено до останньої версії. Після цього в розділі «Меню карток» зайти в підпункт «Дизайн картки» і вибрати один з 10 віртуальних дизайнів з героями фільму «Люди Ікс: Темний Фенікс», який автоматично відобразиться в вашому цифровому гаманці.
  • Послуга встановлення дизайну картки в цифрових гаманцях є безкоштовною.
ПриватБанк запровадив сервіс, який дозволяє змінювати зображення платіжної картки
Надалі галерея віртуальних дизайнів картки буде поповнюватися новими тематичними зображеннями з героями коміксів. Поява серії дизайнів «Люди Ікс: Темний Фенікс» стала можливою завдяки співпраці Mastercard і ПриватБанку з дистриб’юторською компанією Ukrainian Film Distribution.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас