Україна підпише контракт за проектом НАТО про поховання радіовідходів із могильника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна підпише контракт за проектом НАТО про поховання радіовідходів із могильника

Енергетика
851
Представники України та Агентства НАТО з підтримки і постачання у вівторок, 21 травня, візьмуть участь у церемонії підписання контрактних документів в рамках проекту НАТО з поховання радіоактивних відходів, що зберігаються в могильнику на об’єкті “Цибулеве” Міністерства оборони України в Кіровоградській області.
Про це прес-служба Державного агентства України з управління зоною відчуження (ДАЗВ).
“21 травня 2019 о 10:00… відбудеться церемонія підписання контрактних документів у рамках проекту НАТО з поховання радіоактивних відходів, які зберігаються в могильнику на об’єкті “Цибулеве” Міністерства оборони України, що в Кіровоградській області”, – йдеться в повідомленні.
Серед учасників церемонії – генеральний менеджер Агентства НАТО з підтримки і постачання (NSPA) Петер Домен і директор з підтримки операцій NSPA Орхан Муратлі.
З української сторони – міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак, заступник міністра оборони України з питань європейської інтеграції Анатолій Петренко, заступник голови ДАЗВ Володимир Фещенко, голова Державної інспекції ядерного регулювання України Григорій Плачков, голова наглядової ради ТОВ “НT-інжиніринг” Віталій Дем’янюк.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас