Mercedes-Benz представив експериментальний прототип ESF — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes-Benz представив експериментальний прототип ESF

Технології&Авто
324
Автомобіль створений для демонстрації нових технологій в галузі активної і пасивної безпеки, які розробив німецький автовиробник.
Місце водія оснащене складаними педалями і кермом.
Компанія Mercedes-Benz представила експериментальний прототип Experimental Safety Vehicle (ESF) 2019, побудований на базі нового кросовера Mercedes-Benz GLE.
Новинка отримала вбудовані в решітку радіатора, заднє скло і дах екрани і світлові сигнали, що оповіщають інші автомобілі і пішоходів про режими роботи безпілотника і інші небезпеки, пише kommersant.
Місце водія оснащене складаними педалями і кермом, які в режимі автопілота прибираються в передню панель. У ESF 2019 доопрацьовані переднатягач ременів безпеки і додана система Pre-Safe Curve, яка попереджає водія про занадто високу швидкість входу в повороти легким затягуванням ременя безпеки. З урахуванням можливості руху в безпілотному режимі також оптимізовано розташування подушок безпеки в салоні.
На підвищення безпеки працюють нові фари, що не засліплюють попутних і зустрічних водіїв. У разі аварії або поломки на ESF 2019 автоматично активуються два аварійні знаки: один розгортається на даху машини, а інший являє собою міні-робота, який самостійно виїжджає і розташовується позаду автомобіля.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас