З Mastercard від Індустріалбанку до ОАЕ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З Mastercard від Індустріалбанку до ОАЕ

Особисті фінанси
15
Для держателів платіжних карток Mastercard від Індустріалбанку, які здійснюють розрахунки за допомогою карток, є можливість обміняти 10 балів на участь в розіграші квитків до ОАЕ від Air Arabia. Для участі у акції необхідно бути зареєстрованим в Mastercard Більше.
З Mastercard від Індустріалбанку до ОАЕ
Беріть участь в ексклюзивному розіграші 5 пар авіаквитків до ОАЕ від Air Arabia та Mastercard Більше. Накопичити бали, використовуючи картку легко: потрібно здійснити оплату товарів/послуг у торгово-сервісній мережі / мережі Інтернет на загальну суму від 50,00 грн або більше одним чеком, з урахуванням ПДВ, або оплатити проїзд за допомогою Картки в громадському транспорті м. Києва (метрополітен, фунікулер, швидкісний трамвай). Кожна така транзакція дорівнює 1 балу. Накопичені 10 балів обміняти на можливість взяти участь у розіграші Подарунка. Щоб взяти участь в акції: обміняйте 10 преміальних балів на участь в акції. Кількість спроб не обмежена, тож що більше разів ви обміняєте 10 балів на участь в акції, то більші ваші шанси на виграш.
Пропозиція діє з 15 квітня 2019 року 0 до 31 травня 2019 року.
У акції можуть приймати участі держателі всіх карток Mastercard® від Індустріалбанку (крім карток Maestro), зареєстровані в програмі Mastercard Більше.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас