Почніть танцювати з Monatik та Mastercard від Індустріалбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Почніть танцювати з Monatik та Mastercard від Індустріалбанку

Фінтех і Картки
30
Для держателів платіжних карток Mastercard від Індустріалбанку, які здійснюють розрахунки за допомогою карток, є можливість обміняти 10 балів на участь в акції з розіграшу одразу 20 пар квитків на Stadium Show MONATIK 1 червня 2019 року (Київ, НСК Олімпійський). Для участі у акції необхідно бути зареєстрованим в Mastercard Більше.
Почніть танцювати з Monatik та Mastercard від Індустріалбанку
В Акції беруть участь громадяни України, яким виповнилося 18 та які є держателями карток Standard, Gold, Platinum, Debit, Maestro® міжнародної платіжної системи Mastercard®.
Реєструйтеся на bilshe.mastercard.ua, розраховуйтеся карткою Mastercard® і вигравайте квитки на Stadium Show MONATIK 1 червня 2019 року (Київ, НСК Олімпійський). Накопичити бали, використовуючи Картку легко: потрібно здійснити оплату товарів/послуг у торгово-сервісній мережі / мережі Інтернет на загальну суму від 50,00 грн або більше одним чеком, з урахуванням ПДВ, або оплатити проїзд за допомогою Картки в громадському транспорті м. Києва (метрополітен, фунікулер, швидкісний трамвай) (надалі — «Транзакція»). Кожна така Транзакція дорівнює 1 (одному) балу. Накопичені 10 балів обміняти на можливість взяти участь у розіграші Подарунка.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас