Industrial24: близько 5% нових депозитів відкривається у мобільному додатку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Industrial24: близько 5% нових депозитів відкривається у мобільному додатку

Особисті фінанси
9
За перші чотири місяці 2019 року в Індустріалбанку відкрито нових депозитів на суму близько 191 млн грн, а саме понад 1,5 тис нових вкладників залучено до банку. Близько 5% нових депозитів відкрито через мобільний додаток Industrial24 або через його веб-версію на сайті Індустріалбанку на загальну суму понад 4,8 млн грн.
Безпека і простота відкриття депозитів лежать в основі Industrial24. Найбільшою популярністю користується депозит «Гаманець», який дає можливість не просто щомісячно поповнювати депозитний рахунок, що дозволяє планомірно накопичувати певні заощадження, але й мати доступ до суми на депозиті у потрібний час. Депозит відкривається в гривні на суму від 500 грн під 10% річних.
В квітні портал UBR визнав депозит «Стандарт» у переліку найкращих депозитів країни. Цей депозит можна оформити дистанційно у мобільному додатку Industrial24 з додаванням + 0,25%до поточної ставки у гривні.bakalov 1
«Індустріалбанк має середні по ринку відсотки по вкладам населення, але рівень довіри клієнтів до потужної фінансової установи дозволяє залучати нових клієнтів, які орієнтуються на стабільний дохід у надійному банку. Лише за чотири місяці поточного року банк залучив понад 2,1 тис нових клієнтів, понад 2,1 тис нових користувачів підключилися до мобільного додатку Industrial24. Все це свідчить про довіру до банку, а також підкреслює якість фінансових сервісів банку та рівень обслуговування», – коментує заступник директора департаменту розвитку бізнесу Індустріалбанку Віталій Бакалов.
За перші чотири місяці поточного року банк збільшив емісію платіжних карток на 4,3%. Станом на 1 травня 2019 обсяг наданих карткових кредитів збільшено в 1,7 рази в порівнянні з аналогічним періодом минулого року та складає майже 30 млн грн. Близько 0,5 млрд гривень – залишки на поточних та карткових рахунках фізичних осіб.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас