З Mastercard Platinum від Індустріалбанку у ритмі джазу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З Mastercard Platinum від Індустріалбанку у ритмі джазу

Особисті фінанси
5
Для держателів платіжних карток Mastercard Platinum від Індустріалбанку, які здійснюють розрахунки за допомогою карток, є можливість обміняти 10 преміальних балів на участь в акції з розіграшу одразу 6 квитків на джазовий вечір Олексія Когана у Premier Palace Hotel Kyiv. Для участі у акції необхідно бути зареєстрованим в Mastercard Більше Black.
З Mastercard Platinum від Індустріалбанку у ритмі джазу
Джазовий вечір у Premier Palace Hotel Kyiv – це дружній вечір та американська джазова класика у супроводі найавторитетнішого джазмена України Олексія Когана. У концерті прозвучать свінгові стандарти, балади і блюзи 20 – 50х років. Станьте одним із шести переможців від Mastercard Більше Black й отримайте два квитки на останній концерт у сезоні 23 травня 2019 року лише за 10 балів. Кількість спроб не обмежена, тож що більше разів ви обміняєте 10 балів на участь в акції, то більші ваші шанси на виграш.
Щоб взяти участь в акції: обміняйте 10 преміальних балів на участь в акції. Станьте одним із шести переможців від Mastercard Більше Black та виграйте два квитки на джазовий вечір, що відбудеться 23.05.2019 о 20:00 у Premier Palace Hotel Kyiv.
Деталі — на сайті bilshe.mastercard.ua
Акція діє з 6 травня 2019 до 19 травня 2019 включно. Тож останній тиждень!
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас