Торги на DebtX активами Дельта Банку на $182 млн завершилися безрезультатно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Торги на DebtX активами Дельта Банку на $182 млн завершилися безрезультатно

Фондовий ринок
262
Торги на американському майданчику The Debt Exchange, Inc. (DebtX, Делавер) від імені НБУ і Фонду гарантування вкладів фізосіб з продажу зобов’язань за кредитними договорами Дельта банку на суму близько 4,85 млрд грн ($182 млн) в четвер завершилися безрезультатно.
Як випливає з трансляції торгів, модифікований голландський аукціон стартував з ціни 868,82 млн грн (близько $32, млн), опустився до мінімального порогу в 434,41 млн грн (близько $16 млн), проте покупець був відсутній і за такою ціною.
Пул складався з прав вимоги за 27 кредитними договорами і був представлений одним лотом, а серед забезпечення – побудований в 2007 році діючий масложировий виробничий комплекс в Чорноморську (Одеська обл.), що має вихід до моря і доступ до залізниці.
Крім цього, серед іншого забезпечення також розташовані в Чорноморську 5,43 га земель промисловості, на якій передбачалося будівництво зерноперевантажувального комплексу та двостороннього причалу, і діючий масложиркомбінат з виробництва маргарину, кулінарних і кондитерських жирів, соняшникової олії та майонезу в Одесі.
З урахуванням оприлюднених ФГВФО номерів договорів, йдеться про “Іллічівський масложировий комбінат”, “Іллічівський зерновий порт” та “Одеський масложировий комбінат”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас