Зеленський зможе прийняти перші рішення після формування команди - Данилюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський зможе прийняти перші рішення після формування команди - Данилюк

Казна та Політика
589
Новообраний президент Володимир Зеленський зможе прийняти перші рішення, зокрема, про проведення переговорів з Міжнародним валютним фондом (МВФ), після призначення своєї команди, вважає радник Зеленського, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк.
“Ми будемо намагатися якомога швидше сформувати команду… Потрібно мати команду, тільки після цього можливий початок переговорів”, – сказав він, виступаючи на конференції “Ukraine: Game of Trones. Finlal Season”, яка організована проведена компанією Concord Capital в четвер.
“Зараз не час просити нову програму”, – додав Данилюк.
Водночас екс-міністр фінансів додав, що найбільшою перешкодою для отримання Україною чергового траншу МВФ може бути рішення Конституційного суду скасувати статтю Кримінального кодексу про незаконне збагачення. При цьому Данилюк впевнений, що парламент прийме нове законодавство про відповідальність за незаконне збагачення.
“Упевнений, що (парламент – ред.) виправить це. Їм йти на вибори… Якщо не приймуть, то казатимуть виборцям: “Нас влаштовує рішення Конституційного суду, яке вбило боротьбу з корупцією в країні”, – прокоментував радник Зеленського.
Як зазначив Данилюк у коментарі журналістам, команда повинна бути сформована незабаром після інавгурації. Водночас він схвалив призначення парламентом дати інавгурації президента на 20 травня.
“Рішення вже є – будемо працювати по 20 числу”, – сказав радник Зеленського.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас