Трамп оголосив про плани замінити грін-карти на нові візи Build America Visa — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Трамп оголосив про плани замінити грін-карти на нові візи Build America Visa

Світ
1628
Президент США Дональд Трамп в четвер оголосив про плани серйозних реформ американської міграційної системи.
“Наші плани перетворять американську міграційну систему на гордість нашої нації і на предмет для заздрості сучасного світу”, – заявив президент, виступаючи перед Білим домом, передає Сегодня.
За його словами, американська адміністрація має дві мети: по-перше, захистити кордони США і покласти край нелегальній імміграції; і по-друге, залучати в США найкращі кадри з числа іммігрантів.
“Найбільша зміна, яку ми зробимо, це збільшення частки висококваліфікованих мігрантів з 12% до 57%, і ми хотіли б зрозуміти, чи можемо ми ще збільшити це число. Це поставить нас в один ряд з іншими країнами і зробить конкурентоспроможними на світовому ринку”, – пояснив президент.
Трамп також оголосив про плани замінити грін-карти – посвідчення особи, що підтверджує наявність посвідки на проживання у людини, яка не є громадянином США, і дає можливість на працевлаштування – на нові візи Build America Visa. Президент підкреслив, що іммігранти, які бажають залишитися в США, повинні знати англійську мову і складати іспити.
“Пріоритет віддаватиметься працівникам з вищими зарплатами, з гарантією, що це ніколи не позначиться на зарплатах американців. Щоб зберегти достаток американських громадян, іммігранти повинні бути фінансово самостійними. Нарешті, щоб сприяти інтеграції, асиміляції і національній єдності, від майбутніх іммігрантів для в’їзду (в США – Ред.) будуть вимагати вивчати англійську мову і складати іспити з основ громадянства і права”, – заявив Трамп.
Водночас Трамп заявив, що нова система дозволить возз’єднати неповнолітніх іммігрантів з їхніми сім’ями, а також відсікати осіб, які мають “недобросовісні” домагання на отримання притулку в США.
Боротьба проти нелегальної імміграції була однією з ключових передвиборних обіцянок Трампа.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас