Альфа-Банк Україна отримав нагороди FinAwards 2019 за кращі картки, рекламу та інтернет-банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна отримав нагороди FinAwards 2019 за кращі картки, рекламу та інтернет-банк

Особисті фінанси
47
16 травня відбулася церемонія нагородження кращих банків і кращих банківських продуктів України в рамках FinAwards 2019. Засновники премії, провідні фінансові сайти країни – «Мінфін» і Finance.ua – спільно з експертами оцінили 28 роздрібних банків в 15 номінаціях. Картка Platinum Black Plus від Альфа-Банку Україна стала переможцем в категорії «Найкраща дебетова картка VIP», пакет послуг Comfort в категорії «Найкраща дебетова картка mass». Також в заліку Альфа-Банку перемога в номінації «Найкраща рекламна кампанія» і друге місце в категоріях «Найкращий кредит готівкою» і «Найкращий інтернет-банк».
При виборі кращих враховувався комплекс чинників: процес оформлення картки, вартість їх випуску та обслуговування, дизайн, технологічність та інші критерії. Також експерти приділили увагу успіхам номінантів у впровадженні сучасних технологій і підвищенні стандартів клієнтського сервісу.
Переможцем серед дебетових карт VIP стала картка Platinum Black Plus від Альфа-Банку Україна –топова пропозиція в лінійці дебетних продуктів банку. Картка надає традиційний набір послуг для VIP-клієнтів банку, таких, наприклад, як консьєрж-сервіс і персональний менеджер. Разом з тим Platinum Black Plus забезпечує винятковий рівень комфорту для клієнтів, які часто подорожують. Зокрема, до вартості пакета послуг включені відвідування бізнес-залів і сервіс Fast Line на виліт і приліт (в зоні міжнародних рейсів в аеропорту «Бориспіль») та інше.
Визнання картки в рамках пакету послуг Comfort в номінації «Найкраща дебетова картка mass» обумовлено оптимальним набором можливостей для вигідного зберігання коштів і оплат картою. Карта оформляється безкоштовно, оснащена технологією безконтактних оплат PayPass. Власник картки може скористатися послугою «Дохідний сейф» для зберігання грошей зі ставкою 8% річних. Також карта Comfort є учасницею програми лояльності банку Cash’U CLUB, завдяки чому кожен місяць можна отримувати кешбек за покупки до 20%
Крім цього, експерти відзначили кредит готівкою від Альфа-Банку. Максимальна сума кредиту досягає 500 000 грн, а оформлення займає рекордні 59 хвилин, після закінчення яких клієнт отримує гроші у руки.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас