Група ТАС скуповує активи через дешевизну - Тігіпко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Група ТАС скуповує активи через дешевизну - Тігіпко

Фондовий ринок
1465
Група ТАС зараз скуповує активи через їх дешевизну і продовжить це робити, якщо ВВП України зростатиме нинішніми темпами.
Про це український бізнесмен Сергій Тігіпко заявив у Києві під час Міжнародної інвестиційної конференції, організованої компанією Concorde Capital.
“Починаючи з 2014 року, ми багато інвестуємо. Купували страхові, заводи, банки, нерухомість, і … якщо все залишиться так як зараз, то ми і далі продовжимо скуповувати активи. Під “як зараз” я маю на увазі в першу чергу зростання ВВП. 2,2% зростання – це як раз про те, що активи будуть дешевими. Чому ми купуємо? Тому що все дешево. Ринки з’їхали з глузду. Те, що потрібно будувати за сотні мільйонів доларів, сьогодні можна купити за $4-5 млн”, – зазначив він.
Тігіпко додав, що група ТАС інвестує у фінансовий сектор, сільське господарство, машинобудування.
“У всіх секторах є можливість непогано заробити. Мінімум 15% на історично проінвестований долар ми сьогодні отримуємо навіть при тому рівні девальвації, скажімо, в тому ж фінансовому секторі, який відбувся”, – сказав він.
Бізнесмен додав, що якщо зростання ВВП України прискориться до 5-7%, ціни на все зростуть і група виставить частину активів на продаж.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас