Визначено найкращий кредит готівкою в Україні - FinAwards 2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Визначено найкращий кредит готівкою в Україні - FinAwards 2019

Кредит&Депозит
5362
У середу, 15 травня, в столичному клубі D.Fleur відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2019.
FinAwards 2019 – це щорічна професійна премія, яка присуджується керівникам роздрібного бізнесу, маркетингу та топ-менеджерам банків за особливі досягнення у розвитку різних продуктів, впровадженні технологій і клієнтських сервісів. Засновники премії – сайти Finance.ua і Мінфін.
На FinAwards 2019 за перші місця в 15 номінаціях змагалися 28 банків нашої країни.
Серед іншого на заході було визначено і «Найкращий кредит готівкою». У цій номінації брали участь кредити для фізичних осіб на будь-які цілі, які можуть бути оформлені новим клієнтам (не чинним клієнтам банку) без довідки про доходи на суму від 10 000 гривень, з видачею готівкою або на поточний/картковий рахунок клієнта.
Третє місце у Ідея Банку і кредиту «Цільовий». Друге місце зайняв Альфа-Банк Україна з «Кредитом готівкою».
На думку експертного журі, переможцем в номінації «Найкращий кредит готівкою» став банк ПУМБ з кредитом «ВСЕЯСНО». 🔥
Визначено найкращий кредит готівкою в Україні - FinAwards 2019
Довідка Finance.ua:
Умови Кредиту ПУМБ – “ВСЕЯСНО”:
  • Платити тільки 2,26 грн на день.
  • Без страховки.
  • Без разової комісії.
  • Кредит до 200 000 грн.
  • Річна комісія 0,01%.
Відзначимо, що докладніше про кредит «ВСЕЯСНО» //finance.ua/credits/kredit-pensioneram-206-pumb-p, а також про інші кредити банків України, ви завжди зможете дізнатися на порталі Finance.ua:

Порівняти умови за кредитами 🧐

Переможець також поділився з Finance.ua планами.
«Ми розвиваємо не тільки кредитування готівкою. Наприклад, уже в червні в наших планах запустити абсолютно нову картку для виплат. Я думаю, що вона буде не схожа ні на що. Дочекайтеся початку червня, ми зробимо великий анонс. Буде дуже цікавий продукт», – розповів нам Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.
Окрім переможців у номінації «Найкращий кредит готівкою» були й спеціальні нагороди від сайтів Finance.ua і Мінфін.
  • «Найбільш чесний кредит» Не секрет, що кредити готівкою одні з найдорожчих продуктів в банках. Звичайно, для цього є причини: високий ризик неповернення кредиту, відсутність забезпечення та контролю за цільовим використанням коштів. Щоб не відлякати потенційних клієнтів високі процентні ставки банки часто маскуються за різними додатковими комісіями, про які користувач дізнається вже отримавши кредит. Тому ми вважаємо цю спеціальну нагороду вкрай важливою для споживачів, які обирають кредити.
Для визначення переможця банки перевіряли на щирість і прозорість. А саме: наявність на сайті вичерпної інформації про умови кредитування: ефективної ставки, можливості розрахунку суми переплати, паспорта кредиту, типової форми договору, проте інформація про канали погашення із зазначенням тарифів кожного з них, розкриття всіх комісій, пов’язаних з отриманням кредиту. Окрім того враховувалася відсутність обов’язкового страхування і прихованих комісій.
Переможцем даної номінації став «Кредит Стандарт» від Банку Кредит Дніпро. Нагороду від нас отримав начальник Управління продажів роздрібного бізнесу Олександр Яровий.
  • «Вигідна пропозиція»
    Аналітики Finance.ua і сайту Мінфін порахували, за яким з кредитів ефективна ставка є найнижчою на термін 12 місяців. Переможцем став “Кредит готівкою «Цільовий»” від Ідея Банк. Нагороджували Михайла Власенко, Голову Правління Ідея Банк.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас