Виплата СГ "ТАС" за пошкоджений в ДТП Ford Mustang склала 300 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виплата СГ "ТАС" за пошкоджений в ДТП Ford Mustang склала 300 тис. грн

Особисті фінанси
15
Як відомо, від дорожньо-транспортних пригод не застрахований ніхто – ані водій за кермом старенької «копійки», ані власник шикарного суперкару. В цьому нещодавно мав сумну нагоду переконатися клієнт Страхової групи «ТАС», який за кермом свого дорогого Ford Mustang потрапив в аварію в Одесі.
Назустріч потоку машин, в якому рухався й Mustang, несподівано вискочило поліцейське авто з ввімкненими сиреною та проблисковими маячками. Пропускаючи співробітників поліції та намагаючись уникнути зіткнення, водій автомобіля Hyundai Tucson, що рухався попереду авто страхувальника СГ «ТАС», різко загальмував, але не врахував, що за ним їдуть інші машини. На жаль, водій Mustang не встиг за цю мить суттєво скинути швидкість і допустив зіткнення з Tucson, в результаті чого обидві автівки зазнали пошкоджень. Зокрема внаслідок ДТП було серйозно пошкоджено передню частину застрахованого за договором «Правильне КАСКО» автомобіля: деформовано капот, бампер, розбито блок-фару та решітку радіатора. Згідно з висновком експертизи, збиток власника Ford в результаті даного інциденту склав 300 тисяч гривень.
Саме цю суму й перерахувала своєму клієнтові Страхова група «ТАС» в якості відшкодування за укладеним договором страхування, забезпечивши таким чином оперативний ремонт застрахованої автівки.
Нагадаємо, протягом перших трьох місяців поточного року СГ «ТАС», яка вже давно є одним з безперечних лідерів ринку страхування України, відшкодувала за укладеними договорами страхування 182,83 млн грн, з яких 147,6 млн грн – за договорами автострахування. Зокрема, за полісами ОСЦПВ було відшкодовано 72,74 млн грн, за договорами КАСКО – 53,93 млн грн, за полісами «Зелена картка» – 20,93 млн грн.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас