У Раді пояснили, хто може претендувати на пільги на розмитнення авто на єврономерах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Раді пояснили, хто може претендувати на пільги на розмитнення авто на єврономерах

Казна та Політика
8150
Пільги на розмитнення авто на єврономерах можуть бути застосовані тільки до соціально незахищених категорій громадян.
Про це заявила голова комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна, передає прес-служба партії “Блок Петра Порошенка”.
Нардеп підкреслила, що вимоги представників руху “Авто Євро Сила” до Верховної Ради скасувати акциз на ввезений в Україну автотранспорт і відстрочити введення штрафних санкцій не можуть бути виконані.
“Термін проведення акції абсолютно недоречний. Вона не може призвести до жодного результату. За період пільгового розмитнення, який тривав 180 днів, було доречно звертатися до нашого комітету і обговорювати можливі компромісні рішення. Але таких зустрічей не відбувалося … Це (пільги, – ред.) стосується людей, які придбали автомобіль виключно за надзвичайної потреби. Це люди з інвалідністю, опікуни осіб з інвалідністю та члени багатодітних сімей, яким ніде знайти гроші для митного оформлення авто”, – зазначила парламентарій.

Довідка Finance.ua:

  • В урядовому кварталі Києва вранці в середу, 15 травня, збираються власники авто на “єврономерах”, які планують провести дводенний мітинг.
  • Власники авто на еврорегістраціі хочуть “вибити” у влади ще трохи часу для того, щоб встигнути розмитнити за новим законом і не отримати штраф.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас