Райффайзен Банк Аваль – знову "Найактивніший банк-емітент" за програмою TFP — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль – знову "Найактивніший банк-емітент" за програмою TFP

Особисті фінанси
30
Київ. 14 травня. — Райффайзен Банк Аваль знову отримав від Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) нагороду «Найактивніший банк-емітент в Україні» за результатами 2018 року, а також відзнаку «Найактивніший банк-емітент в 2018 році – Green Trade».
Ці відзнаки стали можливими завдяки випуску Райффайзен Банком Аваль найбільшої кількості операцій за запровадженою ЄБРР Програмою розвитку торгівлі (Trade Facilitation Programme, TFP) – у тому числі за програмою Green TFP, започаткованою в 2016 році.
Відзнаки були вручені Райффайзен Банку Аваль під час ювілейної 20-ої церемонії нагородження банків-партнерів у рамках річної зустрічі та бізнес-форуму ЄБРР, що відбулися на минулому тижні в Сараєво (Боснія та Герцеґовина).
«Нам справді є чим пишатися, — заначила Катерина Шульга, начальник управління торгового фінансування Райффайзен Банку Аваль, яка відвідала церемонію та отримала нагороди банку. — Чверть усіх «зелених» транзакцій, випущених за програмою TFP, було зроблено Райффайзен Банком Аваль. Дві з чотирьох нагород, отриманих банками групи Райффайзен Банк Інтернаціональ, – знову ж таки наші. До того ж, Райффайзен Банк Аваль – єдиний банк, що отримав на церемонії дві нагороди. Ми вдячні нашому багаторічному партнеру ЄБРР за його підтримку та плідну співпрацю з 2001 року. Сподіваємося, це партнерство дозволить нашому банку й надалі стимулювати економічний розвиток та зростання України».
Основні складові успішної діяльності Райффайзен Банку Аваль у торговому фінансуванні — індивідуальний підхід до потреб клієнтів, орієнтація на встановлення довготривалих та взаємовигідних відносин, висока компетентність у галузі торгового фінансування, документарних, гарантійних та факторингових операцій, а також наявність висококваліфікованих спеціалістів, сертифікованих Міжнародною торговою палатою.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас