У поліції розповіли, чого бракує для початку роботи стаціонарних постів з TruCam — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У поліції розповіли, чого бракує для початку роботи стаціонарних постів з TruCam

Казна та Політика
658
Для запуску роботи стаціонарних постів контролю вимірювання швидкості руху автомобілів необхідне ухвалення кількох юридичних документів, зараз у розпорядженні патрульної поліції є близько 100 радарів TruCam.
Про це повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв.
“Національна поліція зробила всі попередні розрахунки, направила їх в міністерство (Міністерство внутрішніх справ України – ред.), тому що міністерство здійснює комунікацію з Кабінетом Міністрів. Технічні роботи не зупиняються. Залишилося ухвалити кілька юридичних документів, які дозволять запустити найближчим часом стаціонарні пости контролю вимірювання швидкості”, – розповів С. Князєв.
Говорячи про роботу поліцейських з приладом TruCam, С. Князєв повідомив, що в Нацполіції налічується в наявності 122 такі прилади, 100 з них перебувають у розпорядженні нарядів патрульної поліції.
“У місцях, де не працює патрульна поліція, таких приладів немає. Решта приладів підлягають ремонту”, – пояснив він.
За словами голови Нацполіції, буде проводитися процедура закупівлі цих приладів, але вже після того, як буде отримана можливість обладнати стаціонарні пости стаціонарними приладами, адже тоді буде зрозуміло, яку кількість TruCam ще необхідно придбати.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас