У Житомирі запустили SMS-оплату за проїзд у громадському транспорті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Житомирі запустили SMS-оплату за проїзд у громадському транспорті

Особисті фінанси
273
У комунальних автобусах, тролейбусах та трамваях Житомира впровадили послугу SMS-оплати за проїзд, яка доступна для користувачів мобільних операторів Київстар, lifecell та Vodafone.
Про це під час прес-конференції розповів заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук.
«Наші топові мобільні оператори lifecell, Vodafone і Київстар одночасно запускають сервіс SMS-оплати за одним коротким номером. Незалежно від того, яким оператором користується людина, вона зможе за тим самим принципом здійснити оплату вартості проїзду в нашому комунальному транспорті – трамваях, тролейбусах і автобусах», – підкреслив Ткачук.
Житомир став четвертим містом в Україні після Вінниці, Івано-Франківська та Львова, де запроваджена SMS-оплата у громадському транспорті.
Як зауважив директор по роботі з державними підприємствами оператора «Київстар» Костянтин Вечір, у Львові та Івано-Франківську цією послугою щодня користуються понад 2000 абонентів.
«Сервіс дуже простий. У громадському транспорті розміщені інформаційні листівки з інструкціями, як ним користуватися. Для оплати проїзду пасажирам достатньо на короткий номер 877 відправити SMS-повідомлення з номером маршруту, після чого він отримує підтвердження про оплату та перевірочний код», – додав Вечір.
При цьому, SMS-повідомлення безкоштовні. Гроші з рахунку абонента зніматимуться лише за оплату проїзду.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас