Два світових лідери у сфері мобільних пристроїв уклали угоду щодо 5G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Два світових лідери у сфері мобільних пристроїв уклали угоду щодо 5G

Технології&Авто
469
Компанія Qualcomm Incorporated (NASDAQ: QCOM), яка першою підключила телефон до інтернету, та компанія HMD Global Oy, виробник мобільних пристроїв марки Nokia, підписали всесвітній патентно-ліцензійний договір щодо багаторежимних пристроїв 5G-зв’язку.
Про це повідомили в представництві HMD Global Oy в Україні.
“Сьогодні Qualcomm Incorporated (NASDAQ: QCOM) і HMD Global Oy анонсували укладення всесвітньої угоди щодо одно- і багаторежимних пристроїв, що виробляються і продаються HMD Global під брендом Nokia. Відповідно до його умов, Qualcomm надає HMD Global патентні ліцензії на розробку, виробництво і продаж брендованих одно- і багаторежимних пристроїв 3G-, 4G- і 5G-зв’язку”, – зазначається в повідомленні.
На думку представників двох компаній, таке співробітництво стане технологічним проривом щодо багаторежимних 3G-, 4G- і 5G-пристроїв.
“Компанія Qualcomm рада укласти цей ліцензійний договір у відношенні багаторежимних 3G-, 4G- і 5G-пристроїв з HMD Global — він став новою віхою в нашому технологічному партнерстві. Qualcomm очолює поширення 5G, і ми пишаємося тим, що відкриваємо доступ до передових технологій 3G-, 4G- і 5G-зв’язку для провідних виробників, таких як HMD Global, і допомагаємо їм у створенні висококласної продукції для користувачів по всьому світу”, – сказав виконавчий віце-президент Qualcomm і президент його ліцензійного підрозділу Qualcomm Technology Licensing Алекс Роджерс.
“Працюючи з Qualcomm, ми отримуємо можливість вивести передові технології та виконувати обіцянку, яку дали споживачам. Ми пообіцяли робити смартфони, які з часом ставали б тільки краще”, – заявив генеральний директор HMD Global Флоріан Зайхе.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас