Австралійці купили акції провайдера "Воля" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Австралійці купили акції провайдера "Воля"

Фондовий ринок
1146
Австралійська компанія Warana Capital Pty Ltd в 2018 році стала міноритарним акціонером ТОВ “Воля Кабель” (Київ).
Згідно з даними про структуру власності, опублікованими на сайті провайдера в кінці березня поточного року, в 2018 році Warana Capital Pty Ltd придбала 5,6% акцій “Волі”. Також серед нових інвесторів компанії – OL Group Ltd (купила 8,4%), зареєстрована на Кайманових островах.
Водночас зі складу інвесторів вийшли Eton Park Master Fund Ltd (Кайманові острови) – 5,9%, Elq Investors II Ltd (Лондон) – 8,4%.
Як зазначили в прес-службі компанії, зміна міноритаріїв сталася восени 2018 року.
Ключовим інвестором компанії “Воля”, як і раніше, є американська інвестиційна компанія Providence Equity Partners – 34,92%.
Також великі пакети зберігаються у інвестиційної групи SigmaBleyzer (США) – 15,3% і Європейського банку реконструкції і розвитку (11,7%).

Довідка Finance.ua:

  • Warana Capital Pty Ltd (Сідней) – дочірня інвестиційна копання американської компанії Warana Capital LLC (Нью-Йорк), що базується в Австралії. Статутний капітал Warana Capital LLC – $34,4 млн.
  • ТОВ “Воля Кабель” обслуговує близько 2 млн абонентів кабельного ТБ і інтернету в 35 містах України. Провайдер пропонує до 200 програм українських і міжнародних телекомпаній.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас