Panasonic і Toyota організують спільне підприємство для створення «міст майбутнього» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Panasonic і Toyota організують спільне підприємство для створення «міст майбутнього»

Фондовий ринок
399
Японські компанії Panasonic і Toyota Motor домовилися про створення спільного підприємства Prime Life Technologies Corporation.
Підприємство зі штаб-квартирою в Токіо зосередиться на технологіях для «міст майбутнього».
Точніше кажучи, нова компанія «об’єднає досвід і технології Panasonic в сфер побутової техніки та електроніки, енергетики та IoT зі знаннями і передовими розробками Toyota в сфері мобільності».
В рамках співпраці Panasonic і Toyota планують побудувати близько 17 000 індивідуальних житлових будинків і зайняти лідируючі позиції в галузі. Передумовою до створення спільного підприємства названі прийдешні зміни в сфері житлового будівництва.
Очікується, що вже в найближчі роки активне поширення інтернету речей і загальний розвиток технологій змінять самі поняття «будинок» і «місто». Від місця або розташування, що виступало раніше ключовою характеристикою місця проживання, фокус зміщується до інфраструктури і її можливостей задовольняти повсякденні потреби жителів. Не менш важливим фактором є еволюція поняття «мобільності» в рамках концепцій CASE (підключений, автономний, електричний транспорт, що використовується спільно) і MaaS («Мобільність як послуга»). Йдеться про надання різних послуг, побудованих на інтеграції інформаційних технологій і транспортних засобів.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас