Ідея Банк підтримав дитячий футбольний турнір з нагоди 115-річчя заснування Львівського спортивного клубу “Погонь” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк підтримав дитячий футбольний турнір з нагоди 115-річчя заснування Львівського спортивного клубу “Погонь”

Особисті фінанси
12
В п’ятницю 3 травня на стадіоні Б. Маркевича у Винниках (Львівська область) пройшов міжнародний дитячий турнір із нагоди 115-річчя заснування Львівського спортивного клубу “Погонь”.
В турнірі взяло участь вісім команд: Вісла Краків, Гарбарня Краків, Футбольна Академія 21, Сандеція Новий Сонч, Полонія Перемишль, Збірна Вроцлава, Прайд Львів та Погонь Львів.
Юні команди були поділені на дві групи: А і Б, в яких був проведений груповий етап турніру. Дві найкращі команди груп зустрілися в півфіналах. В запеклій боротьбі в фіналі перемогла команда Сандеція Новий Сонч.
Усі команди турніру отримали від організаторів цінні призи, пам’яткові медалі та дипломи. Був також нагороджений найкращий воротар, бомбардир та гравець турніру.
Захід пройшов за підтримки дипломатичних та державних установ України та Польщі, зокрема, Генерального Консульства Польщі у Львові, Міністерства Закордонних Справ Польщі, Міської Ради міста Львова, Обласної Ради Вроцлава. Їхні представники взяли участь у нагородженні переможців.
Юних футболістів підтримали низка фінансових організацій. Так, Ідея Банк допоміг закупити тренувальний одяг для ЛСК «Погонь».
Ідея Банк надає постійну підтримку юним футболістам. Минулого року банк надав допомогу в проведенні міжнародного дитячого футбольного Турніру «ARMADA CUP 2018» за кубок Президента ЛСК «Погонь Львів».
ЛСК «Погонь Львів» – найстаріший клуб України та Польщі, заснований у 1904 році. 4-разовий чемпіон Польщі (1922, 1923, 1925, 1926), 3-разовий срібний призер (1932, 1933, 1935).
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас