Ryanair збільшить частоту польотів за 4 маршрутами в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair збільшить частоту польотів за 4 маршрутами в Україну

Технології&Авто
444
Ірландський лоукостер Ryanair збільшить частоту польотів за 4 маршрутами з Іспанії, Словаччини і Польщі в Україну в сезон зимової навігації польотів 2019/2020.
Повідомляється, що з 27 жовтня частота рейсів на лінії Київ – Братислава збільшиться з двох до трьох на тиждень. На додаток до перельотів по понеділках і четвергах з’явиться ще один – по неділях.
Також з 28 жовтня Ryanair збільшить свою присутність на лінії Київ – Краків з чотирьох до п’яти рейсів на тиждень. У зимовому розкладі літаки будуть літати по понеділках, середах, четвергах, п’ятницях та неділях.
У випадку з рейсами з Києва до Варшави Ryanair не збільшить число днів перельотів, однак розширить частоту з чотирьох до п’яти на тиждень за рахунок відкриття з 1 листопада другого рейсу по п’ятницях.
Четверте розширення торкнеться напрямку Київ – Барселона. З 2 листопада польоти на цьому напрямку літаки Ryanair будуть виконувати п’ять разів на тиждень, замість чотирьох. На додаток до рейсів по понеділках, середах, п’ятницях і неділях в розклад внесений рейс по суботах.
Зазначається, що інформація в системі бронювання авіаперевізника свідчить про те, що польоти з Харкова у Познань будуть виконуватися з 27 жовтня два рази на тиждень по вівторках і неділях. Вильоти з Харкова о 22:00, вильоти з Познані о 18:00. Квитки продаються за ціною від 28 євро в одну сторону.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас