Картка "Максимум" перемогла в рейтингу кредитних карток з кешбеком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Картка "Максимум" перемогла в рейтингу кредитних карток з кешбеком

Особисті фінанси
30
Авторитетний фінансовий портал Finance.ua склав рейтинг кредитних карток з кешбеком, що представлені на банківському ринку України. На першому місці – кредитна картка «Максимум» від Альфа-Банку Україна з кешбеком до 20%.
При підготовці рейтингу експерти порталу вивчили умови по 14 кредитним карткам. Головним критерієм оцінювання стала наявність кешбеку, який виплачується банком. Він може нараховуватися як «живими» грошима, так і бонусами. Також до уваги брали доступність картки для оформлення будь-якій фізособі, без обмежень.
Карта «Максимум» від Альфа-Банку Україна показала найкращі результати і стала лідером рейтингу. Завдяки участі картки у програмі лояльності Cash’U CLUB, її власник заробляє на всіх покупках кешбек 0,5%, а в окремих обраних категоріях «Мої СУПЕРбонуси» до 20%. Експерти відзначили ще одну перевагу карти – високий щомісячний ліміт на виплату кешбеку, який становить 5 000 грн, при цьому повністю відсутні обмеження на суму його нарахування протягом місяця.
Карта «Максимум» є надійним фінансовим помічником. До переліку переваг також відноситься послуга «Миттєва розстрочка на карту». Клієнт може оплачувати покупку частинами протягом 3, 6, 12 або 24 місяців. Погашення суми відбувається рівними частинами, а річна ставка на весь період складає 0,01%. Щоб оформити розстрочку, необхідно розрахуватися кредитною карткою Альфа-Банку Україна на суму від 1000 гривень.
До того ж до 12 травня діє акційна пропозиція за цією послугою – щомісячна комісія знижена з 1,8% до 1%.
Замовити найвигіднішу кредитну карту з кешбеком можна тут
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас