Стартували продажі першого електричного кросовера Mercedes-Benz — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стартували продажі першого електричного кросовера Mercedes-Benz

Технології&Авто
2961
Мерседес запустив у серійне виробництво електрокросовер EQC. Модель випускають на підприємстві концерну в німецькому Бремені. Коштує машина від від 71 тис. євро.
EQC — цілком електричний позашляховик. Його випускатимуть на заводі, де, між тим, збирають автомобілі C-Class-у, а також GLC та GLC Coupe.
Автомобіль отримав дизайн, котрий поєднує в собі ноти як футуризму, так і звичних мотивів родини Mercedes. Електромобіль має світлодіодну оптику. Задня — формує суцільну лінію вогнів. Передня — має голубувату підсвітку, що натякає на екологічність транспортного засобу.
Інтер’єр EQC має цілком цифрову інформаційно-розважальну візуальну зону. Сміливі горизонтальні лінії, різноманітні кольори і фурнітура — підкреслюють інноваційність електромобіля.
Представники німецького автомобілебудівного концерну Daimler AG розповіли, що завод отримує величезні інвестиції. А це, своєю чергою, забезпечує можливість виробництва авто з різними типами трансмісій на одній лінії.
“З Mercedes-Benz EQC ми вступаємо в нову еру мобільності. Електромобілі Mercedes-Benz поєднують в собі такі характерні риси бренду, як якість, безпеку і комфорт. Ми пропонуємо нашим клієнтам прогресивний дизайн і унікальний комфорт водіння. Цей діапазон абсолютно підходить для повсякденного використання “, – розповідає Брітта Сігер, член правління Daimler AG.
Також випускатимуть EQC у Китаї на спільному підприємстві Beijing Benz Automotive. Замовити автомобіль можна вже зараз, але в дилерських центрах електрокари з’являться в жовтні.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас