Велика Сімка: Таскомбанк у ТОП-7 рейтингу наднадійності банків! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Велика Сімка: Таскомбанк у ТОП-7 рейтингу наднадійності банків!

Особисті фінанси
22
Видання «Особистий рахунок» з’ясувало, кому з банків вкладники й партнери можуть довіряти безсумнівно. За результатами дослідження наднадійності фінансових установ країни, опублікованого журналом, ТАСКОМБАНК входить до ТОП-7 лідерів ринку.
У редакції відзначили, що в 2018 році чистий прибуток банківської системи досяг історичного максимуму: платоспроможні банки отримали 21,7 млрд грн. І судячи з усього, цього року їм вдасться заробити ще більше. ТАСКОМБАНК також продемонстрував зростання за ключовими показниками й завершивши минулий рік з прибутком понад 400 млн грн. Нинішні дослідження ринку підтверджують високий рівень довіри клієнтів до ТАСКОМБАНКУ: за результатами першого кварталу 2019 року Банк входить до ТОП-10 фінансових установ, де українці зберігають гривневі вклади від 200 до 500 тис. грн, а також валютні вклади від 500 тис. грн (в еквіваленті).
«Є три речі, які клієнти завжди будуть шукати в банківському обслуговуванні — це простота, надійність і технологічність. ТАСКОМБАНК успішно працює на українському ринку вже майже 30 років, поєднуючи професіоналізм, командну роботу й сучасні підходи в бізнесі. Ми завжди захищаємо інтереси своїх клієнтів, впроваджуючи стриману кредитну політику, грамотно вибудовуючи ризик-менеджмент, а також завжди виконуючи вимоги регулятора. Проте наш найцінніший актив — довіра клієнтів. Ми прагнемо будувати довгострокові взаємовигідні відносини, пропонуючи зрозумілі, сучасні та ефективні фінансові інструменти, які відповідають викликам часу і потребам клієнта», — підкреслив Андрій Комаріст, Голова Правління АТ «ТАСКОМБАНК».
Нині ТАСКОМБАНК розвивається як універсальний банк, активно інвестує в інновації, ІТ-технології, створює сучасні сервіси й фінансові продукти як для роздрібних клієнтів, так і для бізнесу.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас