Французька весна разом з UKRSIBBANK оголошує кінопрограму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Французька весна разом з UKRSIBBANK оголошує кінопрограму

Особисті фінанси
16
Вчора у столичному культурному центрі «Кінотеатр Київ» відкрилася кінопрограма «Французької весни 2019» — багатожанрового мистецького фестивалю, в якому особливе місце посідає французький кінематограф.
Цього року на українських глядачів Києва, Дніпра, Запоріжжя, Івано-Франківська, Львову, Одеси, Рівного, Харкова, Чернівців та інших міст очікує насичена програма, яку відкривають допрем’єрні покази. Це п’ять різножанрових стрічок, що задовольнять будь-які смаки вимогливої публіки. Також на шанувальників французького кінематографу чекають програма ретроперспектив «Шарман Легран», присвячена роботам великого композитора та вишукана добірка «Довгі ночі короткого метру» — колекція найкращих французьких короткометражок, більшість з яких були представлена на міжнародних фестивалях в Каннах, Клермон-Феррані, Нью-Йорку і Торонто.
Ексклюзивним партнером кінопрограми фестивалю є UKRSIBBANK BNP Paribas Group, який підтримує Французьку весну вже 13 років, відтоді як BNP&nbsParibas – один з найбільших європейських банків з французьким корінням став головним акціонером UKRSIBBANK.
«BNP Paribas підтримує світовий кінематограф вже більше 100 років. Уперше банк став фінансовим партнером кіно ще у 1917 році. Сьогодні ми є партнерами кіномистецтва як у Франції, так і у всьому світі. Зокрема, у Франції BNP Paribas є партнером фактично кожного другого фільму», – розповів Голова Правління UKRSIBBANK BNP Paribas Group Філіп Дюмель.
Так, BNP Paribas підтримав всесвітньо відомого режисера Люка Бессона і його проект «Валеріан і місто тисячі планет», ще раніше група стала партнером оскароносного фільму «Артист», «Недоторканні», «Ів Сен Лоран», мультфільму «Маленький принц».
Крім того, BNP Paribas підтримує культові кінотеатри та реставрує старовинні стрічки і водночас сприяє розвитку інновацій, зокрема, віртуальної реальності у кіно. Банк є партнером низки провідних європейських кінофестивалів: у Довілі, Каннах, церемонія Сезар, фестиваль братів Люм’єрів тощо.
«Ми також підтримуємо молоді таланти, які створюють свій перший фільм. І, можливо, саме їх робити ми побачимо у програмі наступного Фестивалю Французької весни в Україні, – продовжив Філіп Дюмель. – Підтримуючи кінопрограму Французької весни, ми ділимося з українськими глядачами винятковими французькими фільмами, що заслуговують уваги і вже високо оцінені на різних фестивалях, утім цілком можливо, вони навіть не потраплять до широкого прокату».
Дізнатися більше про кінопрограму та навіть виграти квитки у кіно можна на офіційній сторінці банку у Facebooк.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас