«Показники росту ввп України»: аналітика експертів UKRSIBBANK — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Показники росту ввп України»: аналітика експертів UKRSIBBANK

Особисті фінанси
8
«Приріст реального ВВП України прискорився до 3,3% у 2018 році з 2,5% у 2017 році, повідомляє УКРСТАТ. Основним фактором зростання залишається приватне споживання (зростання сповільнилося до 8,9% з 9,5% за такий самий період), що було зумовлено стрімким зростанням реальної заробітної плати, пенсійних виплат та міграційних переказів. Економіка також виграла від поліпшення чистого експорту. У 2019 році ми збережемо зростання ВВП, очікуючи незначне уповільнення темпів зростання через постійний політичний цикл, жорстку монетарну політику та зміцнення національної валюти», — ключова інформація аналітичного огляду експертів UKRSIBBANK BNP Paribas Group від 27 березня 2019 р. Більше інформації: аналітики та даних читайте за посиланням.
Щотижня наші колеги Групи інвестиційного бізнесу, який очолює Сергій Ягнич – керівник напрямку інвестиційного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group, готують «Ukrainian Capital Markets Weekly».
Наш банк постійно надає клієнтам аналіз гривневих інструментів з фіксованою дохідністю й макроекономічної ситуації в Україні. Аналізу піддаються гривневі суверенні, корпоративні й муніципальні облігації. Аналітика також включає в себе макроекономічні прогнози й оцінку впливу політичних та вагомих корпоративних подій в Україні на економіку та ринки облігацій.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас