Зеленський передав свій бізнес партнерам з гарантією повернення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський передав свій бізнес партнерам з гарантією повернення

Фондовий ринок
3197
Новообраний Президент України Володимир Зеленський передав свій бізнес в управління бізнес-партнерам з гарантією повернення через п’ять років.
Про це повідомив бізнес-партнер Зеленського Сергій Шефір в інтерв’ю виданню theБабель.
“Він вийшов. Може, там один-два підписи залишилися. Віддав комусь свою частку. Може мені, може Борису, я не пам’ятаю. Це настільки неважливо, тому що ні я, ні Борис його точно не підставимо і не підведемо”, – сказав Шефір. Шефір додав, що Зеленський буде продовжувати отримувати доходи від бізнесу, а після закінчення президентства отримає назад свою частку в бізнесі. “Віддав якесь право голосу, вплив. Він буде отримувати дивіденди від роялті, якісь бренди залишилися на ньому. У нас є домовленість, що ми повернемо його частку після закінчення п’яти років”, – сказав Шефір.
Нагадаємо, Сергій і Борис Шефір разом із Зеленським як партнери побудували бізнес “Студії Квартал 95”. Зеленському належать ТОВ “Кіноквартал”, ТОВ “Студія Квартал-95” і частки в низці інших підприємств.
30 квітня Центральна виборча комісія офіційно оголосила Володимира Зеленського переможцем президентських виборів. За даними ЦВК, у другому турі за Зеленського проголосували 13541528 виборців, що становить 73,22%, за Петра Порошенка – 4522450 виборців, що становить 24,45%.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас