UKRSIBBANK розпочав акцію «Посади дерево!» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK розпочав акцію «Посади дерево!»

Особисті фінанси
15
22 квітня увесь світ святкує День Землі і у багатьох містах різних країн відбуваються заходи по збереженню екології, довкілля та облаштуванню навколишніх територій.
UKRSIBBANK є частиною групи BNP Paribas, яка своєю діяльністю в усьому світі прагне протидіяти зміні клімату. Банк активно бере участь у локальних ініціативах та постійно підтримує ідею створення зеленого простору. Саме тому наприкінці квітня стартувала у Одесі та продовжилася у Києві акція «Посади дерево!», під час якої співробітники банку садили кущі і дерева на історичній території Андріївської Церкви.
Наступними підхопили благородну ініціативу співробітники банку з міста Тернополя, які разом із заступником голови міста, Фондом “Єднання поколінь” та регіональним центром благодійного міжнародного фонду “Карітас” провели висадку дерев та кущів в парку Національного відродження. Ми не зупиняємося на цьому – вулиці Дніпра, Львова, та Харкова теж незабаром зазеленіють новими насадженнями та розквітнуть красою завдяки наполегливості співробітників UKRSIBBANK BNP Paribas Group.
«Ми можемо зберегти окремі унікальні ландшафти, а з ними і важливі культурні пам’ятки, завдяки покращенню стану кореневої системи. Окрім того, враховуючи екологічні аспекти позитивного впливу на реформування економіки, UKRSIBBANK стає повноцінним учасником передових світових процесів» – зазначила Яніна Ольховська, Начальник Служби бренду і комунікацій UKRSIBBANK BNP Paribas Group.
Нагадаємо, що боротьба зі зміною клімату — це найвищий пріоритет для BNP Paribas як глобальної компанії, яка фінансує енергетичний сектор. Банк популяризує серед клієнтів та партнерів відновлювані джерела енергії, енергетичну ефективність, стійку мобільність та переваги «циркулярної» економіки. Також Група підтримує вчених та низку важливих досліджень, таких як екосистеми океанічних рифів, мікрофлора Антарктики, важливість лісової флори.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас