UKRSIBBANK - партнер SUP DAY FORUM 2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK - партнер SUP DAY FORUM 2019

Особисті фінанси
8
UKRSIBBANK BNP Paribas Group став партнером SUP DAY FORUM 2019 — найбільшого в Україні ділового форуму, організованого Спілкою Українських Підприємців (СУП) для підприємців, що проходиме 18 квітня 2019 року.
«Building bridges — партнерство замість конкуренції» — саме такою буде тема цьогорічного форуму, що з нетерпінням очікують найактивніші підприємці країни. UKRSIBBANK BNP Paribas Group як фінансовий партнер заходу запрошує бізнес спільноту обмінятися досвідом, бізнес-лідери та трендсеттери поділяться прикладними інструментами для досягнення бізнес-цілей.
Одним з основних учасників дискусії «Довіра — найцінніша валюта в бізнесі» стане заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group Костянтин Лежнін.
«Ми прагнемо передбачати потреби наших клієнтів, спрогнозувати розвиток їх бізнесу в реаліях, які пропонує нам цифрове майбутнє. Турбота, відкритий діалог, постійний зворотний зв’язок і надійна фінансова підтримка — це основа успішних довірливих відносин, як в житті, так і в бізнесі», — зазначив Костянтин Лежнин.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас