Київ позбувається незаконної реклами: за місяць демонтували 1161 одиницю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ позбувається незаконної реклами: за місяць демонтували 1161 одиницю

Казна та Політика
67
Київська міська державна адміністрація (КМДА) повідомила, що протягом квітня у столиці демонтовано 1 161 незаконний рекламний засіб (РЗ), серед яких 720 одиниць демонтували їхні власники.
Реформа у сфері розміщення реклами впроваджується завдяки Правилам розміщення рекламних засобів у м. Києві. Правила розміщення рекламних засобів засновані на п’яти принципах: безпека, комфорт, естетичність, законність і доступність.
Громадськість також бере участь у боротьбі з незаконною рекламою. На сайті комунального підприємства “Київреклама” можна перевірити законність тієї чи іншої рекламної конструкції та долучитися до проекту Я – інспектор.
Правила розміщення реклами уточнюють дозволені та заборонені формати конструкцій і їхні розміри. Велика увага приділена безпеці пішоходів і водіїв – рекламні конструкції не повинні перешкоджати пішохідному руху та перекривати знаки дорожнього руху, розміщуватись у місцях концентрації ДТП.
Впродовж 2018 року в Києві було демонтовано 16 805 рекламних конструкцій. Протягом березня у столиці демонтовано 1 604 незаконні рекламні засоби.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас