На Львівщині викрили конвертцентр, через який щомісяця проходило 500 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Львівщині викрили конвертцентр, через який щомісяця проходило 500 мільйонів

Кримінал
87
Слідчі Державного бюро розслідувань спільно з НАБУ та Управлінням внутрішньої безпеки СБУ ліквідували на Львівщині конвертаційний центр, що діяв протягом 2018-2019 років.
Про це повідомляє прес-служба ДБР.
“Викрито протиправну схему виведення у тіньовий сектор безготівкових коштів підприємств реального сектору економіки та державних коштів шляхом конвертації їх в готівку внаслідок організації незаконного формування податкового кредиту”, – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що такі дії завдали шкоди економічним інтересам держави в особливо великих розмірах. За попередніми даними, місячний тіньовий обіг центру перевищував 500 млн грн.
Проведено ряд обшуків за місцем роботи окремих службових осіб Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області та на об’єктах, які використовувались організаторами транзитно-конвертаційного центру для акумулювання готівки.
Слідчі теруправління ДБР проводять комплекс дій, аби встановити службових осіб ГУ ДФС у Львівській області, причетних до цієї протиправної схеми, а також інших осіб, які мали відношення до конвертаційного центру.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас