Омелян пропонує Hyundai налагодити виробництво електрокарів в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян пропонує Hyundai налагодити виробництво електрокарів в Україні

Фондовий ринок
597
Міністр інфраструктури Володимир Омелян під час зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу запропонував розглянути можливість розміщення потужностей компанії Hyundai в Україні.
Як повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури, зустріч відбулася у зв’язку із завершенням дипломатичної місії Лі Янг-Гу в Україні.
Зокрема зазначається, що міністр запросив корейську сторону розглянути можливості розміщення потужностей компанії Hyundai в Україні.
«Ми розглядаємо компанію Hyundai як потенційного партнера для виробництва електрокарів в Україні. Лінійка електрокарів Hyundai є дуже цікавою і конкурентною, ринок в Україні і в Європі розвивається стрімко, тому цей напрямок співпраці є вкрай перспективним», – сказав він.
Омелян також зауважив, що пасажирські потяги Hyundai вже добре зарекомендували себе в Україні, і це є хорошим підґрунтям для подальших переговорів Укрзалізниці із зазначеною компанією щодо розширення співробітництва.
Лі Янг-Гу, зі свого боку, висловив побажання компанії Hyundai взяти участь у тендері ЄБРР на будівництво Харківського метрополітену.
Також він позитивно оцінив високу динаміку двосторонніх взаємин у сфері транспорту та інфраструктури, подякував міністру за якісну спільну роботу та запевнив Омеляна, що і надалі залишатиметься другом України та сприятиме покращенню відносин між країнами.
Омелян висловив вдячність послу за роботу в Україні та розвиток двостороннього співробітництва в сфері транспорту між Україною та Республікою Корея. Міністр інфраструктури зазначив, що завдяки двостороннім зусиллям корейські компанії розширили свою присутність на українському ринку.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас